Lilian life guide coaching

   Life, relatie en spiritueel coach

Coaching, gidsen, begeleiden...

Soms bevind je je op een kruispunt en weet je niet welk pad je moet volgen, dit is echt weer zo'n cliché metafoor maar je weet denk ik wel wat ik bedoel.

Je zit vast in een web van gewoonte's en bent geneigd steeds voor het zelfde patroon te kiezen en je weet dat dat je niet verder brengt naar je doel.

Dat doel kan van alles zijn , misschien ben je opzoek naar een relatie, of zit je in een conflict met jezelf, je partner of je werkgever en wil je het anders maar geen idee hoe.

Misschien heb je verdriet omdat je verlies hebt meegemaakt en weet je niet meer hoe nu verder laat staan wat je doel is.

Soms heb je dan een objectief persoon nodig die je kan laten zien wat je kernkwaliteiten zijn, die samen met jou kijkt wie jij bent en waar je staat en wat je doelen zijn. Die je kan laten zien dat dingen ook anders kunnen, en alles in ander perspectief plaatst.

Tijdens het coachen maak ik gebruik van verschillende technieken, bijvoorbeeld runen of kaarten leggen, of wandelen ook wandelcoaching genoemd.

Ook doen we oefeningen en krijg je soms huiswerk mee.

Tijdens de eerste intake krijg ik helder wat je hulpvraag is en aan de hand daarvan maak ik een stappenplan en werken we samen naar je doel.

Ik ben je gids maar jij bent de sleutel!