Lilian life guide coaching

   Life, relatie en spiritueel coach

Mindful afvallen, wat is dat eigenlijk?

Laat ik eerst even uitleggen wat mindfulness is, dat is namelijk een levenshouding die zich kenmerkt door acceptatie van zowel positieve als negatieve ervaringen. Dat heeft veel te maken met aanvaarding en aandacht in het hier en nu.


De meeste mannen en vrouwen (ik reken mijzelf daar ook bij)  eten vanuit emotie. We eten als we vrolijk en blij zijn maar ook als we een dip hebben, verdrietig of boos zijn. Er is altijd wel een gevoelsmatige reden om te eten en de commercie speelt daar heel handig op in.We leven letterlijk in een consumptie maatschappij.

Vaak zitten we vast in de cirkel eten, sportschool, crashdieet, teleurstelling, eten,enz.

Hoe kunnen we dit proces stoppen? Want emoties en gevoelens liggen altijd op de loer, voedsel is altijd voorhanden

Met mijn plan kom je eerst voor een intake gesprek, we kijken naar je voedingspatroon en hoe je naar jezelf kijkt en welk doel als je wilt bereiken.Aan de hand daarvan maken we een persoonlijk plan va.n aanpak met doelen die haalbaar zijn.

Daarnaast kom je wekelijks op looptraining. De training leert je om te focussen op beweging en ademhaling. Vooral wat dat doet op al zeer kort termijn met lichaam en geest.

Tijdens maandelijkse gesprekken waarop we je vooruitgaan bespreken, leer je dat je niet op dieet bent, maar dat eten een keuze is die je los moet zien van emoties. Je gaat leren om bewuste keuze's te maken ten opzichte van beweging en voeding. De grootste plus is uiteindelijk niet de kilo's die je zeker verliest, en een betere lichamelijke conditie, maar dat je een goede geestelijke focus hebt waardoor je deze levensinstelling lang volhoud.


Ben je enthousiast en wil jij ook dit avontuur aangaan geef je dan op via [email protected] of bel 06 55233752.

De maanden januari en februari zijn extra voordelig.