Lilian life guide coaching

   Life, relatie en spiritueel coach

Spiritueel coach

Zelf pas ik spiritualiteit toe in mijn dagelijkse leven, voor mij is dat net zo gewoon als een boodschap doen bij de plus.

Spiritualiteit is iets wat we van nature allemaal bezitten, denk maar aan het gebruiken van je intuitie, we zijn alleen verleerd om daar nuttig gebruik van te maken.

Met spiritualiteit bedoel ik eigenlijk alles met aandacht doen, dat is wel even oefenen om je dat eigen te maken, het is het vertrouwen op je eigen kompas.

Ik werk graag met runenstenen, affirmatie en engelenkaarten, mineralen, wichelroedes en de natuur,als ik met iemand een consult doe pas ik ook die technieken toe om tot verrassende inzichten   en resultaten te komen.


Vind je het leuk om een lezing/workshop spiritualiteit/mindfullnes bij te wonen hou dan de agenda in de gaten en geef je dan op.

We beginnen dan met koffie of thee met wat lekkers, je krijgt naast de workshop nog een reader en we gaan met opdrachten aan de slag.

De workshop is inclusief koffie/ thee, materiaal, reader, eenvoudige lunch, en oefeningen. We beginnen om 10:00 uur tot ongeveer 14:30.

Kijk naar de agenda voor de datums en opgave.